Traject 010NURSE

Trajecten

010NURSE Traject

In dit jaartraject begeleiden we jouw team bij het ontsluiten van jullie schatkist vol (vak)kennis en expertise. Er worden inspirerende teamsessies verzorgd door trainers van 010NURSE, jullie haken aan op het 010NURSE leernetwerk en we zetten het 010NURSE leerplatform in om jullie brokjes wijsheid (beter) te delen en te borgen. Daarnaast gaan we samen aan de slag met het versterken van teamgestuurd en informeel leren op de werkvloer. 

Intake

Tijdens de intake wordt bepaald welke ontwikkeldoelen voor jullie team de prioriteit hebben. We brengen samen in kaart over welke thema’s jullie het liefst kennis willen gaan delen en borgen met elkaar en in het 010NURSE leernetwerk. Daarnaast maken we een plan voor hoe jullie in de loop van het jaar stapsgewijs het teamgestuurd en informeel leren willen gaan versterken. Hier gaan we samen gericht mee aan slag tijdens de teamsessies en begeleidingsmomenten in jullie eigen 010NURSE traject op de afdeling. 

Het 010NURSE leerplatform

Het 010NURSE leerplatform is de online component van jullie (professional) learning community. In deze leerapp kunnen jullie eenvoudig kennis, gouden tips, best practices en handige informatie met elkaar delen. Hier is geen externe ontwikkelaar voor nodig. Jullie kunnen het helemaal zelf! Zo borgen jullie de brokjes wijsheid van jullie afdeling ook op een duurzame, digitale manier.

010NURSE workshop: kick-off

Zodra het traject van start gaat, wordt de 010NURSE workshop verzorgd voor heel de afdeling. Tijdens deze bijeenkomst brengen we meteen de eerste brokjes wijsheid in kaart die jullie (beter) willen gaan borgen en delen. We maken samen de eerste stappen in teamgestuurd leren.

Klantverhaal CTB

Teamsessies

In de loop van het jaartraject worden er verschillende teamsessies verzorgd. Hierin staat het ontsluiten en delen van kennis altijd centraal. De inzichten en brokjes wijsheid vanuit deze teamsessies kunnen opgenomen worden in het 010NURSE platform.  

De teamsessies kunnen in verschillende formats worden aangeboden, zoals een workshop, een intervisiebijeenkomst, een brainstorm of een kennissessie. Hierbij kiezen we altijd voor de vorm die het best aansluit op de leervoorkeuren van het team. Afwisseling in formats tijdens het traject is heel gebruikelijk. Zo kun je bijvoorbeeld starten met een plenaire workshop voor heel het team en later in het jaar thematische kennissessies organiseren voor kleine groepjes.

Voor wie

Dit traject is bedoeld voor zorgteams die op een positieve, interactieve en evidence-informed manier aan de slag willen met teamontwikkeling en duurzame kennisdeling.
Kennisdeling verpleegkundigen Rotterdam

Het traject in vogelvlucht

Opbrengsten van dit traject

Zij gingen je voor

Logo ErasmusMC
Logo Hogeschool Rotterdam
Logo Create4Care

Groei als team

Wil je ook op een interactieve manier aan de slag met teamontwikkeling en kennisdeling?

Ontvang meer informatie

Ben je geïnteresseerd in wat 010NURSE voor jouw afdeling kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Hierin kun je alle informatie vinden over onze workshop en ons traject!

Lees meer over;

Brochure 010NURSE diensten

Aanvragen brochure