Workshop 010NURSE

Workshops

010NURSE Workshop

Op welke schatkist vol (vak)kennis & expertise zit jouw zorgteam eigenlijk? En hoe kunnen jullie deze kennis samen effectief ontsluiten en borgen? Tijdens deze interactieve workshop krijg je hier een antwoord op!

We beginnen met een introductie van het initiatief 010NURSE. Jullie horen meer over hoe we met deze sociale innovatie het verschil maken in het ontsluiten en borgen van zorgkennis. We delen onze belangrijkste inzichten en best practices met jullie. Deze gaan we vervolgens gelijk toepassen op jullie team! We beginnen met bewustwording: wat zit er eigenlijk in jullie schatkist? Hierna brengen jullie samen de brokjes wijsheid in kaart die jullie als team (beter) willen gaan borgen en delen. Als afsluiter krijgen jullie praktische handvatten van ons voor op de werkvloer. We geven jullie tips voor de inzet van het 010NURSE platform en drie manieren om teamgestuurd leren op de werkvloer te versterken. Dit kunnen jullie allemaal gebruiken als blauwdruk voor duurzame kennisdeling in jullie eigen team.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor zorgteams die op een positieve, interactieve manier aan de slag willen met teamontwikkeling en kennisdeling. Ideaal voor een inspirerende team(mid)dag of studiedag!

Het programma in vogelvlucht

Na deze workshop ontvangen jullie onze Handout Teamgestuurd leren met 010NURSE. Zo kunnen jullie morgen zelf verder met onze praktische tips voor in de praktijk! 

Opbrengsten van deze workshop

Rotterdam kennisdeling leerplatform Wisbits

Zij gingen je voor

Logo ErasmusMC
Logo Create4Care
Logo Hogeschool Rotterdam

Groei als team

Wil je ook op een interactieve manier aan de slag met teamontwikkeling en kennisdeling?

Ontvang meer informatie

Ben je geïnteresseerd in wat 010NURSE voor jouw afdeling kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Hierin kun je alle informatie vinden over onze workshop en ons traject!

Lees meer over;

Brochure 010NURSE diensten

Aanvragen brochure